Wicherek napisał(a):
Poziomka napisał(a):
Zycie zaczyna sie tak naprawde po 76:)
grasz 2 razy dluzej odemnie a nie masz high lvlowej postaci i namawiasz ludzi zeby kupowali wybotowane chary, adene. gl, milego bana soon i hope. :|
Hehe i co z tego ze masz 79 na mainie a suba 76 czy iles tam..
co z tego ze masz /macie lvl 7 czy 8 klanu..
nie obraz sie ale dla mnie to jestes pr0 pve...cos jak stary zandin czy tamafune, oni mogli 10-12-15h grindowac i to im sprawialo radosc..a na samo slowo pvp- zimny pot ich zalewal i sikali moczem pod siebie .
Nie wiem jak to jest naprawde nie rozumiem Macie w tym Amber naprawde wypasne chary i duzo noblesow..a caly czas trzymacie sie/stoicie poza swiatem/polityka L2....
Co to za frajda cale zycie w l2 przespac, spedzic na expieniu...a gdy nasz toon doczlapie sie do powiedzmy 79-80..wtedy zaczac pvp..normalnie wiesz..rece opadaja..
Tamafune i zandin byli dokladnie tacy sami.
"Bede pvp jak zrobie 76,(kiedy zrobil 76) twierdzil ze chce miec cov i ze zacznie pvp na 78(kiedy w koncu zrobil 78) gra mu sie znudzila, uznal ze wiecej nie ma nic fajnego i quitnal..
Nie mam nic osobiscie do Ciebie, przeciw Tobie, czy waszemu klanowi...ot tak poprostu odpowiedzialem na twoja zaczepke:)
ps
A to czy dostane bana..wiesz..kazdy kiedys dostanie bana lub skonczy grac..sa tez osoby co dostaly bana za nic..
wiec nie mow Hop..nie wiadomo kogo pierwszego ban hammer moze dosiegnac..
tyle ze przynajmniej ja w razie czego mialem juz jaki taki fun w grze, wydoilem z tej gry pare tysiaczkow, a teraz cuz, a teraz jestem glownie ze wzgledu na znajomych i z braku innych lepszych mmo.