Biel napisał(a):
wybaczcie za offtop ale czy znacie moze jakies forum gdzie moge zglosic problem z komputerem i ktos mi pomoze go rozwiązac? lub wiecie co moge poradzic na to ze ciagle przy graniu restartuje mi sie komputer? dotyczy to wszystkich gier a jak siedze na gg lub ogladam film wcale mi sie nie restartuje [wirusów nie mam]
Przegrzewa ci sie karta na 100% sciagni sobie Riva tuner i ustaw obroty wiatraczka na GPU na wyzsze oraz wlacz sobie monitor tepm. Sam uzywam topowe karty, wszystko byy bylo ok gdyby nie to ze ja kompa czasami wylanczam raz na miesiac. Jakbym wylanczal codziennie jak normalny czlowiek to by saie nie przegrzewalo, ale jest jak jest to czlowiek sobie musi radzic ^^
Moze to byc tez zasilacz jak lord napisal ale stawiam na karte jak przy filmach ci sie nie resetuje.
Co do dueli, to jakiegoss skila one wymagaja, narazie jescze jest ciezko powiedziec bo duzo glownych skili pojawi sie od 25 lv jak wejda beast form, ale bazujac na skilach ktore juz teraz sa to stanie i walenie 1234 nawzajem prowadzi do przegrania duela ^^ Generalnie im dalej w las tym ciekawsze rzeczy, gra ma byc skoncentrowana na pvp w endgame.
Art, poczytaj troche forum, Requiem, w faq masz sporo info. A co do Batlegroundow to sa one juz w grze tylko nie mozna jeszcze do nich wejsc bo sa zablokowane, dostajesz info jak chcesz wejsc