Homer napisał(a):
ps. błagam Ator bez absurdalnych teori prosze.....
Jesli chodzi o Nyzul to moim zdaniem jest latwo.
Kazdy sobie robi liste(np . 5 itemow) np.
Ator : denali kecks -> Askar Korazin -> Askar Zuczetto itd.
Myrta : denali kecks -> Askar zuczetto -> Askar Korazin
Naif : Askar zuczetto -> denali kecks -> Askar Korazin
nazwy pomylilem bo sa dziwne ale nie w tym rzecz. Ok teraz niech dropnie denali kecks np. wtedy ja i Myrta mamy jako 1 przedmiot w priority swoim, naif ma jako 2 wiec naif passuje a ja z myrta lotujemy. Myrta wygral lot, wiec ja dostaje nastepne denali kecks ktore dropna. Dropnie Askar Zuchetto, tylko naif ma go jako 1 w swoim prio wiec on dostaje jesli dropnie znow askar zuchetto to bierze myrta bo ma go jako 2 item w priority a ja jako 3. jesli dropnie Askar korazin to biore ja bo mam go na 2 miejscu a Myrta i NAif na 3. Mysle ze juz wszyscy sie polapali.
Inny system to np. Mozna farmic 20 floor az kazdy dostanie przynajmniej po 1 itemie. Generalnie imo 1 jest lepszy.
JEsli chodzi o salvage to ja sie nie znam jak tam co dropuje wiec nie mam zdania moge co najwyzej napisac co chce z salvage.
Ares Body > Usukane feet > Usukane legs > reszta Usukane i tylko lub az wszystko nic wiecej nie chce. btw z nyzul chce denali feet i askar body reszty moge nie dostac wcale lub dostac na koncu. Aha no i z Nyzul bede chcial napewno bronie pod nowe relicki ale to raczej mozna ustalic za jakis czas. Podsumowujac co chce.
SALVAGE: Ares Cuirass > Usukane Sune-Ate > Usukane Hizayoroi > Usukane Gote > Usukane Haramaki > Usukane Somen ( najlepiej w tej kolejnosci ale wiadomo ze pewnie sie nie bedzie dalo tak )
NYZUL: Denali Gamashes > Askar Korazin