Deshroom napisał(a):
Mesjasz napisał(a):
Deshroom napisał(a):
generalnie download manager jest idealny dlatego staram sie wszystko sciagac własnie z fileplanet a sama rejestracja sie przydaje czesto bo daja rózne beta klucze za free
Dzięki wielkie, znalazłem już w sumie na jakimś innym serwerze i leci max łączem - 2 part'y.
Szukam TBC, ale nie mogę znaleść...
jak juz zainstalujesz zgraj na płyty to co zainstalowałeś, wowa nie trzeba instalować wystarczy że zapiszesz zainstalowaną gre - rejesrty przywraca przy pierwszym właczeniu gry
już 2 razy dałem komuś 2 DVD z moja instalką, razem z UI i ustawieniami, oni to przegrali na dysk i właczyli. zero kłopotów
a w domu instaluj na inną partycje, ja używam tej samej instalki wowa od 3 lat a system zmieniałem 10 razy
sprawdziłem niedawno, działa. na kompach na których tak zainstalowałem WOWa dzieje się jednak jakaś dziwna rzecz - mają one strasznie mało fps. robiłem to w sumie na 3 laptopach (jeden to maxdata c2d 1,5 512 ram, 64MB na grafe), drugi to FS 2727 c2d 1,46 1GB RAm i stara Toshiba Celeron M 1,7 1024 RAM + 256 MB na grafe). wszędzie mam 12-14fps. nie wiem, czy jest to wina tego, że gra jest skopiowana z mojego kompa na którym mam maksymalną ilość fps dla mojego monitora, ale coś mi tu nie pasi - wcześniej na Toshibie było(poza Shattrath) 25+fps z tego co pamiętam. ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić? skasowałem tam foldery z ustawieniami i zrobiłem all na default i nie pomaga, directx niby najnowszy ściągnięty, stery do grafiki też.
chyba ściągnę patche z wowwiki i zainstaluję ręcznie WOWa - może lepiej będzie chodzić(może podczas instalki gra jakoś sama dopasowywuje się do systemu
)