Mark24 napisał(a):
Osobiscie aktualnie brałbym Iphona, eventualnie jakiegoś SonyEriccsona. Niestety po N73 nie zdecyduję się więcej na żadną Nokię. Telefon porażka.
A tak szczerze naprawdę używacie z komórki Navi (nie przeszkadza wam ten mikroskopijny ekranik na którym nic nie widać?) i robicie nim fotki (przecież ten "aparat" w ogóle nie ma optyki, tylko szkiełko a za nim światłoczułą matrycę..) ?
Tez bylem zawiedziony N73 i stwierdziłem ze nigdy nie kupie juz Noki z Symbianem, po spędzeniu ok tygodnia na czytaniu testów/stronek/forum zaryzykowałem i wziąłem N82 - nie żałuje, telefonik naprawdę świetny i udany.
W następny czwartek będę miał 2x iphone 16Gb ale na 100% nie zostawię dla siebie, moim zdaniem nie jest to żadna rewelacja.
Co do aparatu to wiadomo ze ten w komórce nigdy nie będzie lepszy od lustrzanek czy cyfrówek ale co jest najważniejsze - komórkę masz ze sobą praktycznie cały czas, aparatu raczej nie. Zgodzisz sie chyba, ze lepiej mieć zdjęcie całkiem przyzwoitej jakości niż go nie mieć wcale
Tu możesz zobaczyć kilka fotek z N82, chyba nie najgorzej to wychodzi jak na komórkę:
http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php?t=16463&postdays=0&postorder=asc&start=45&sid=dac7dffee53edc24edbfc0de5897b684
Nie wiem czemu byleś zawiedziony N73, zapewne podobnie jak ja - szybkością działania... w N82 ten problem nie występuje.