Od dłuższego czasu walcze z moim ISP o jakośc usług, dzisiaj o dziwo kazali mi wysłać mail do admina, szansa na odpowiedz jest zerowa a jestem już tak zdesperowany że chwytam się wszystkiego. Może komuś wpadnie cos do głowy, zaznaczam że rozwiązań "z google" próbowałem. Sam sądze że jest to wina ISP ale uważam że oni są za głupi by problem zdiagnozować i że trzeba im powiedzieć mniej więcej co jest nie tak bo takto ni chuja...
Cytuj:
Zostałem poproszony przez jednego z techników do wysłania następującego maila. Mam problem z graniem w gre cs 1.6, na wszystkich serwerach występuje ten sam problem, w momencie większego natężenia wydarzeń na ekranie ping zaczyna momentalnie rosnąć do granicy 1-2k po czym często kończy się to rozłączeniem z serwera z komunikatem błędu : NET_SendPacket ERROR:WSAEINTR. Spróbowałem większości popularnych rozwiązań dotyczących tego błedu, bez skutku. Wnioskuje że jest to w jakiś sposób związane z moim łączem ponieważ próbnie przeniosłem mój komputer do znajomego posiadającego neostrade, podobnych efektów nie uświadczyłem. System na komputerze był dwukrotnie reinstalowany, system w tym momencie jest na 100% czysty od wszelkich wirusów czy trojanów.
W przypadku normalnego pingowania serwera efekty są zadowalające, tak samo w przypadku gry kiedy nie dzieje się zbyt dużo, znajomy mieszkający pare bloków dalej nie ma podobnych problemów gdy gra ze mna w tym samym czasie na tych samych serwerach mimo iż posiada on internet w Vectra. Technik polecił mi podać adresy paru wybranych serwerów (mimo iż jak zaznaczyłem ten problem występuje na wszystkich), co też czynie.......