Witam,
1. Mam takie pytanie odnosnie placenia za gre. Nigdy nie gralem w zadne mmorpg wiec sorry.
Z tego co zauwazylem to w wiekszosci tego typu gier placi sie z gory 100zl i mozemy grac przez 2 miechy. Ale jak to jest gdy np. zaplace juz za to ale bede mogl pograc tydzien bo wyjade albo braknie czasu to przepada mi ta kasa jak nie gralem? Czy moge sobie jakos hmm nie wiem jak to nazwac..zamrozic konto na ten czas zeby nie tracic kasy?
2. Nastepne pytanie to czy gra ma jakies zakonczenie? Czy gra sie poprostu kto bedzie mial wiekszy lvl przy okazji robiac jakies questy i czy po osiagniwciu max lvl jest sens dalszej gry?
3. No i jak to bedzie z serwerami. Jeden dla wszystkich czy kilka?
4. Czy np. gracze z wyzszym lvl moga sobie lac ile wlezie tych z nizszym? Czy jest to jakos ograniczone? Zeby nie bylo tak ze osoby ktore zyja jedynie ta gra, nie daja grac innym i nabijaja sobie pkt na tych ktorzy nie maja czasu na siedzenie caly dzien przed kompem.
Sry ze zadaje pewnie dla was glupie pytania ale bardzo mnie to interesuje. Zajaralismy sie z kumplami ta gierka, miedzy innymi strasznie podoba nam sie klimat i fajnie by bylo pograc w gronie znajomych po pracy albo treningu jak czlowiekowi nie chce sie juz ruszac dupska z domu
Dla wielu z nas kupno tej gry rowna sie tez z modernizacja kompa i w moim przypadku bedzie to z 1400zl razem z gra wiec wole wiedziec wszystko na jej temat niz wyrzucic ta kase w bloto.
pozdrawiam.