Dzieki za odpowiedzi. O tym ze trzeba podawac nr karty itp wiedzielismy bo pisze o tym na roznych stronach w tego typu grach ale nas zastanawialo jak to jest jak ktos zaplaci a nie bedzie mial czasu grac. No szkoda ze kasa przepada.
Cytuj:
Gra pewnie będzie kosztowała za miecha koło 50 zł standartowa cena dla Europy(dochodzi podatek inaczej niż w USA) bo na amerykańskich serwach to pewnie max 15$ co po dzisiejszym kursie da 30 zł z groszem. Ale ja odradzam grać na tamtejszych serwerach.
Czyli jak to jest? Placimy za oglna mozliwosc gry po sieci czy za konkretny serwer? Zastanawiam sie wlasnie jak znudzi mi sie granie na PvE i bede chcial pograc na PvP to musze oddzielnie placic?
Cytuj:
Powiem tak od kiedy zacząłem grac w mmorpg, gry single player mnie już nie bawią nic ci nie zastąpi gry z tysiącami innych graczy.
Gralem przez 2 lata w ogame i troche rozumiem w czym rzecz ale to nie byl mmorpg. Wlasnie dlatego zastanawialo mnie jak to jest z klepaniem tych slabszych. W ogame byla to codziennosc i wiem ze ludzie przez to konczyli grac. Co w AoC zyskujemy przez karanie tych slabszych? Nic wlasnie o tym nie pisza na ich stronie.
Cytuj:
...ale raczej lepiej zacząć od wow.
Nie podoba nam sie wow
Jakos to strasznie dziecinnie wyglada, lotro i aoc bardziej nam przypadl do gustu miedzy innymi dlatego ze za czasow dzieciaka czytalo sie ksiazki o conanie i o srodziemiu. Ze swiatem warcrafta nikt z nas nie mial stycznosci, a dlaczego wybralismy AoC a nie lotro dlatego bo wydaj sie nam ciekawszy pod wzgledem klimatu od innych mmorpg i tyle.