Mendol napisał(a):
kromer tak patrze i w sumie cie podziwiam.
nie dosc ze komentujesz wszystko, to jeszcze za kazdym razem twoje wypowiedzi nie maja najmniejszego sensu. gorzej niz w moim przypadku.
a jak masz jakis problem to nie czytaj
btw. mozesz mnie oswiecic odnosnie sensu swojej ostatniej wypowiedzi?
bo ni chuja nie rozumiem
1. Nikomu nie zabronie podziwiania mojej skromnej osoby, choc prawde powiedziawszy nie czuje sie jakis szczegolny.
2. Co do zawartego w moich wypowiedziach sensu to jak go nie rozumiesz to zapytaj kogos. Moze mama ci wytlumaczy. A tak na marginesie, jestes jedna z tych osob, ktora nie potrafi wylowic sensu zdania wielokrotnie zlozonego? To by tlumaczylo cie w jakis sposob...
3. Mam ten defekt, ze czytam. I to nawet sporo. Nie tylko to forum, ale normalne ksiazki, gazety itd. A jak juz czytam to komentuje. Zreszta przeciez po to attention whore zakladaja takie topiki. Mozna powiedziec wiec, ze w pewnien sposob przyczyniam sie do wydluzenia twojego e-pena.
Jeszcze jedno...
Mendol napisał(a):
kromer ja widze ze ty jak pan z obrazka swojego. maly pokurcz i na dodatek zazdrosny. zejdz na ziemie mate
Chcesz sie licytowac na avatary i nicki? Moze i mam na swoim malego, zielonego, wrednego pokurcza. Bywa. Pewnie Freud by cos na ten temat powiedzial o mojej psychice.
Ale mozesz mi zatem z laski swojej powiedziec co kierowalo toba przy wyborze nicka "mendol"? Jakis kompleks, czy raczej przejsciowe, wstydliwe klopoty? Bo mnie taki nick kojarzy sie z jednym
Tak czy siak. Wesolych i do zobaczenia po swietach.