Cytuj:
Pytasz czy wszystkie potworki maja byc do zabicia. Tak, takie sa. Ale nie sa do zabicia w otwartej walce, trzeba troszke pomyslec a nie KUPA MOSCI PANOWIE! O ile sie
tak jak wspominalem ...
myslenie tak, ale kozystanie z buga nie!
czy myslisz ze normalny potwor stalby za skala i wystawial sie na strzaly? to jest problem AI potwora... czyli?
Cytuj:
nie myle to wy daliscie mozliwosc strzelania przez skaly i ta mozliwosc nie maja tylko gracze ale rowniez potwory. jezeli potwor jest tepy jak but trzeba to wykozystac. Jak nie wie kiedy przegrywa to dobic drania. No ale to tylko moja opinia, pewno Gad mnie zaraz zjebie ale trudno.
nie my dalismy, tylko jest to ograniczenie wynikajace z serwera. wiem ze sa starania aby to naprawic itp....
co do "glupoty" potwora to pisalem... to problem jego AI, pisanego przez czlowieka...
jesli dla ciebie zabawa polega na wycieciu w tym momencie bezbronnych potworow to ja dziekuje....
BTW uciekalem prze rooznymi potworkami... bez obaw.
ale jakos nie chce mi sie wierzyc, aby 1 potwor wycial 5, albo 10 ludzi...
w momencie rozbiegniecia sie w kilka stron, fizyczna niemozliwoscia jest dopadniecie wszystkich...
a to co widzialem ostatnio... to bylo smieszne.. jak 6 kolesi uciekalo w jedna strone.. po czym potworek kazdego doganial i ubijal...
ble :/