GucioSS napisał(a):
Powiem żeby wam zaspokoić ciekawość mam LCD 22 cale T22lW Firmy BENQ
.Ja mam zmienne ip.
Z tyłu faktycznie powinna być taka mała diodka albo wtyczka, którą powinieneś zakleić taśmą klejącą pomalowaną na czarno (najlepiej flamastrem albo farbą, no chyba że masz po prostu fabrycznie pokolorowaną taśmę). Może i masz zmienne IP, ale nie jest to samo co dynamiczne oparte na liczbach de Moivre'a tak jak w kafejce, co już zresztą wcześniej podkreślałem. Jeśli ani to ani to nie pomoże, no to nie wiem już co, bo znałem dużo osób z tym problemem i zawsze pomagało.
Pozdrawiam
edit:
Shadhun_ napisał(a):
Prawde mówiąc jestem zakoczony, do tej pory T22|W BENQ były na Bezpiecznej Liście Internautów, lista ta powstała by chronić uzytkowników przed urządzeniami szpiegowskimi notorycznie montowanymi w najnowszych modelach sprzętu elektronicznego. Jak widac trzeba skorygowac pomyłkę. Szok.
To jest trick, którego producent użył żeby podstępnie zmylić nabywcę. T22|W BENQ to model NIEBEZPIECZNY, w przeciwienstwie do T22|VV BENQ (zauważ że w pierwszym przypadku jest W, a drugim dwie litery V). Ale łatwo jest to, jak już mówiłem, obejść poprzez zaklejanie diody lub wtyczki szpiegowskiej (tak zwany 'sniffer').