Talisman Online.
UWAGA! Zostalo 600 Kodów na Open Bete! Wiec radze sie speiszyc!
Witam. 10 Pazdziernika wystartowaly open beta testy nowej gry jaka jest Talisman Online! Gra nie ma, az tak zadowalajacej grafiki, ale klimat naprawde wciaga.
Czas na troche info o grze:
1. Gra ma Combo System, co 3 uzyty skill zadajesz o 1.5x wiecej dmg. Moze mozna robic z tym cos jeszcze, ale dlugo nie gram w ta gre, tak wiec duzo nie wiem.
2. Tak jak wspominalem wyzej, gra ma grafike przecietna, bez przesady nie widac pixeli, ale grafa nie jest taka jak np. w WoWie. Ale wszystko wyrownuja piekne efekty skilli
!
3. Jest 5 klas: Tamer, Wizard, Asassin, Fairy i Monk.
Tamer - cos jak hunter, posiada pety.
Wizard - wiadomo
.
Asassin - jak narazie o tej klasie malo wiem.
Monk - Przecietny tank/dmg dealer
.
Fairy - o tej klasie tez malo wiem. Nazwa wskazuje na jakas klase supportujaca, ale z tego co widzialem na screenach fajny dmg tez ma.
4. Gra ma Enchant Items system, otoz za questy dostajemy 'energy', kazda postac ma skill, ktory ulepsza dany item (nie kazdy) na level wyzej za wymienione wyzej energy, co zwieksza dla broni atk, a dla armora, gloves'ow itp. nie ARMOR tylko np. jak glovesy daja +1 VIT to na nastepnym lvlu daja +2 VIT'a. (Wiem, ze wytlumaczylem lopatologicznie, ale inaczej nie umiem ;d.)
5. Bronie mozemy zdobyc tylko z questow! Nie wypadaja z potworow, ani nie mozna kupic ich w sklepie. Mozna je kupic ewentualnie od innego gracza, co jest malo prawdopodobne, bo sam tez musi czyms koxac
.
6. Live skills - Mozna wybrac 2 dodatkowe skille, dokladniej specjalizacje czyli np. robienie charmow, alchemy - robienie potow, jak narazie znam tylko te 2.
Jak wiadomo to dopiero OB, wiec jest limit levelu do 45 max. Oczywiscie blokada bedzie zdjeta po OB
.
http://www.talismanonline.com/gp_enhan.aspx
Troche info na temat enchantowania itemow na level wyzej, oraz inne ciekawe wiadomosci dot. gry.
pare screenow:
Tamer
Wizard (2 mieczyki, mmm..
)
Monk
.
Asassin.
NAPRAWDE ZACHECAM DO GRY!