Dziwie sie, ze ludzie wogole chca bawic sie na DZ ... Server klon admin klon i dotego lewar ;]. Kiedys gdy Cl Se padlo zalozylem se tu konto .. aby zwyczajnie zabic czas. .. gdy zobaczylem strone padlem ze smiechu klon tej z Cl Se przepisane (moze nie zywcem).... No dobra wyglada fajnie wale do czlowieka ktory sie zajmuje zakladaniem kont ... O ! Malcolm ? brzmi znajomie ale to nie ten heh tylko KLON w dodatku mniej udany ... wszystko ladnie wszystko pieknie dziala .. Tylko wkurza mnie ze ekipa z cl se wklada prace w swoj server a ktos zwyczajnie zzyna ...
Dostalem konto ...
Wchodze do gry fajnie ladnie postanowilem byc PK ... zabilem kowala jaki byl efekt ? przylazl gm i wyslal mnie spod kowadla w brit prosto w srodek strazy yew ... no coz pk`owac nie mozna ? mysle trudno jakis blad albo cos .. gram dalej kope kope za chwile Wiadomosc od Valarow: za chwile restart ...
Mnie sie tak wydawalo zawsze ze w uo nie ma Valarow tylko sa GM ktorzy akurat na cl se nazwani zostali Valarami
Wielki skarb Malcolma
Na irc Malcom powiedzial ze w grocie na polnoc od brit jest wielki skarb i silna obstawa i ze narazie nei mamy co isc...
Polazlem swoim wspanialym 1 dniowym PK na zwiady po drodze zabilem magow cienia demona bone knighty i inne ,mieczaki' - swietnie bedzie sie wojom gralo po 3 miesiacach pracy nagolasa beda smoki cieli .... heh... rozgniewany tym ze jego super skarb zostal zdobyty Malcolm (jak mysle to on) wyslal mnie do yew w srodek strazy a z banku zniknela magiczna zbroja i skarb ... (podobno bug) ... Wszystko pieknie wszystko ladnie wieczorkiem z kolega (tez PK) wybralismy sie do despise pod wejsicem zawziecie makrowal pewien ludek (mowie makrowal bo sie nie odzywal) no to ciach go mieczem ... po chwili kolega ginie a ja zostaje wyslany do palacu lorda Britsha (jako czerwony) zwualem straznikom ... nagle znowu i tym razem obznione skille walki do 0 i str o - 10 heh ... Jedyne co zrobilem to PAGE GM i : kilka ,wizanek' i na tym skonczyla sie moja przygoda z DZ ....
Chodzi o to ze pan GM ktory zrobil te wszystkie rzeczy nie ma pojecia o gmowaniu i niedlugo na serverze bedzie gral tylko z tymi, ktorych obladuje magicznymi przedmiotami skabrami iinnymi .... Po calym zajsciu dowiedzialem sie ze potraktowano mnie jak potraktowano dlatego, ze gornikiem pod despise byla postac pana malcolma ktory wlasnie cos sprawdzal i mu przeszkodzilem ... No coz ....
Panowie opiekujacy sie innymi shardami chyba za bardzo zazdroszcza swietnej formy Cl Se .. wiadomo ze zzera was zazdrosc hehe a wasze uwagi i sugestie maja na celuukradzenie gracza .. zalosne i smieszne
Dobra to by bylo na tyle ;]