krzyk napisał(a):
Khebeln zapominasz ze ten projekt aktualny tez jest true z lore - ale z warhammer fantasy battle, prosze przyjrzyj sie figorkom dostepnym w GW i zweryfikuj kto z czego zrzynal (czy warhamer zrzynal z wowa czy przypadkiem wow posilkowal sie na maksa figurkologia GW).
juz.
A czy ktokolwiek wspominal tu wow czy gw ? Co one maja wspolnego z WH...
Przez true to the lore mam na mysli mechanike i logike swiata. Nie wiem czy pamietasz jeszcze projek Warhammer Online ktory byl tworzony przed tym ktory jest dzis ale ten wlasnie projekt byl jak dla mnie perfekcyjnym mmo. Fakt opieral sie on glownie na Ksiazkowej wersji a nie na fantasy batlle, nie zmienia to jednak faktu ze poza ogolnikami oraz wygladem postaci czesto mocno odbiega od orginalu.
Ale mozliwe ze cos mi nie pasuje w aktualnej wersji warhammera poniewaz widzialem i pamietam co rzeczywiscie mozna bylo zrobic z tym swiatem i nie chce widziec powtorki z DDO na ktore wielu z nas czekalo i mocno sie zawiodlo. Co nie zmienia faktu ze DDO na swoj dziwny wypaczony sposob jest calkiem fajna gra, lecz nie jest prawdziwym wirtualnym swiatem
Generalnie chodzi mi o to ze nie chce zobaczyc WO jako kolejna zmarnowana szanse tak jak DDO.