wiec z tego co wiem i tyle co wiem to wyglada to tak
spiz ponoc jest dobry na zbroje ( ale mam go gdzies osobiscie) zabiera niajwiecej dexa i jest chyba najciezszy
potem wszystkie rudy zjadaja tyle samo dexa ( zelazo , braz, miedz, kobalt, srebro , zloto , korund ,szkaraltnik - tyle mialem na sobie )
nastepnie mniej dexa zabiera mithrill i tu ruznica jest radykalna bo czepiec wogule dexa nie odbiera tunika chyba 4 i spodnie 3 i tyle wiecej nie zabiera ( podczas gdy inne rudy czepiec 1 tunika 6 spodnie 4 )
na pancerz to ci osobiscie polecam Korund ( przetopiony grafit przez alchema ) , szkaralt, tytan daja najwiecej armora
na bron najlepszy jest szkarlat , potem tytan , potem cyrkon
i nakoniec chyba mith jest najlzejsza ruda ale daje mniej ar niz np korund wiec polecam korundzik
ehh tyel wiem a co do wlasciwosci to wiem tyle co barul i nie bede nic tu wiecej mowil poza tym
ze szkaralta uzywaja tylko zli bo niebieski parzty i obrazniea ida ale ma 2x zwiekszony damage na niebieskich jak go czerwony tym oklada mithrill jest tak samo tylko na odwrot ( co do tego nie jestem pewny bo nie moge tego uzyc i sprawdzic bo mnie pali
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Kamikaze dnia 2002-05-08 16:32 ]</font>