GeFunk napisał(a):
Tabo juz lepiej nic niepisz ... Musisz zaakceptowac ze sa lepsi bardzije doswiadczeni pro odl school gracze koniec... a co to test sprobuj sobie sam odpowiedziec ... bo chyba tez sam niewiesz
Twierdzisz że bardziej doświadczonymi graczami są ci którzy grają pięc dni,odchodzą na pół roku, a potem znowu wracają na pięć dni.LoL
Co do testa.W przeciwieństwie do innych graczy(których uważasz za doświadczonych) wiem co to jest test i do czego służy .W większości dlatego że sam na nim gram(ty niestety nie)A na koniec sam przyznaj kto jest doświadczonym graczem:Ktoś go gra pięc dni co pół roku czy któs kto gra 2-3 lata ale bez przerw.
mookee napisał(a):
No jakbys wiedzial cokolwiek o sb to wiedzialbys rowniez ze tworcy tej gry nie maja z nia juz nic wspolnego, obecny dev team to banda przyglupow ktorych rozwiazania i zmiany faworyzuja zerg noskilli, czyli nowe pokolonie "doswiadczonych" graczy, czy jak tez tam chcesz sie nazwac.
Heh....ja wiem "coś" o sb (w przeciwieństwie do ciebie mmoke)
A co do "bandy przygłupów".Zostaw te nędzne komentarze dla siebie,bo apewne sam tej gry byś nie zrobił lepiej...
PS:Aenima, widzę że nie znasz odpowiedzi...