o, ja sie na wyprawe pisze - tym bardziej ze zakupilem sobie siege bolt (2 theurgow moze teraz wziasc keep z paper doors w 5 min)
ja generalnie z pactha jestem zadowolony. dlaczego ? otoz przed wejsciem tego patcha, czytalem sobie duzo VN boards i znalazlem mnostwo watkow z "Air theurg impossible to play after 1.50", gdzie oczywiscie tysiace osob opisywalo, jak to ten spec line odejdzie do historii. caly air jest oparty na spirit resist (co jest jawnym kretynstwem - elementalist --spirit ?!?), wiec teraz, gdy resist spirita dziala na mezza, wszyscy go podnosza na maxa. no i oczywiscie, wspaniali theurgowie zaczeli narzekac, 48% resist (kurwa), jak tu kurwa grac, jeszcze purge, to po chuj nam mezz ( i takk ju jest chujowy), a nasze air pety maja ustawiony timer na stun.
wlazlem wczoraj do emain (wczesniej wydalem 29 pkt, w tym 19 wladowalem w passive abbilities) no i co sie okazalo ? a no to, ze oczywiscie, ludzie maja spirit bardzo wysoki, ale tylko na poczatku walki, zeby byla mniejsza szansa mezznecia i pozniej, podobnie jak nasi palladyni, zwywalaja spirit resist. a z realm abbilities ktore sobie kupilem wale o jakies 50-100 wiecej srednio.
ae mezzvs purge - wydaje mi sie ze malo osob sobie go kupilo, a jak nawet nie, to 30 min timer mi pasi. bo dwa razy mezzowalem male grupy i 2 razy nikt nie uciekl.
ja jestem ogolnie zadowolony i co sie nauczylem, to nie plakac, dopoki czegos nie przetestuje.
boli mnie jedno - podobnie jak Mutant, zostalem wczoraj walniety przez Sultara mlotem za 806 i 789
nie pamietam czy AF shields mialem up, ale bez kurwa przesady. ja na czasem za tyle nie wale szarych casterow... no comments
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: gabrielangel dnia 2002-05-09 10:16 ]</font>