Z tego wzgledu, ze Evilness jak zwykle (tym razem za nic, bo kara juz mi minelea) dal mi bana a na #zs-wojownicy, choc sa porzadni ludzie to jednak glownie wojownicy, a nie magowie i nie mam sie gdzie spytac, wiec pomyslalem ze ktos z was mi pomoze. Bo mam takie pytanie. Moja druga postacia jest mag. Bardzo fajnie sie gra, ale nauka jest droga i na poczatku nie stac mnie na wydaniu kilka tysiecy na nauke poteznych czarow ofensywnych/defensywnych. Wiec skradam sie na koniu i walcze stara technika lucznikow, uciekam i z daleka...
No i tu jest problem. Dlaczego mag nie moze rzucac zaklec na koniu? Aha i jeszcze jedno
bo jak mam laske w reku to moge rzucac zaklecia jedynie ze zwojow a nie z ksiegi...
Czy sa jakies laski ktore umozliwiaja rzucanie zaklec z ksiegi, a nie zwojow?
PS. Evilness juz od pewnego czasu chcem zakopac topor wojenny, ale ty ciagle mi na to nie pozwalasz bo co chcem cos powiedziec to ban
Porozmawial bym z toba np. z kilku innych moich kont shellowych ale sie boje ze dasz banma na cala siec i inni beda za mnie cierpiec. Jesli nie chczesz tak jak ja zgody to powiedz, a sobie daruje...
Pozdo Y3TI^koderpl