Balrog napisał(a):
Bartelius napisał(a):
Balrog napisał(a):
Bartelius napisał(a):
Po pierwsze bylem na czas po drugie jak chcesz zebym sie przebieral w bst to daj znac dzien wczesniej bo to potrwa z 30 minut poniewaz wogole tego jobu nie urzywam, po trzecie mysle ze 2h na assaulty to wystrczajaca ilosc. W poniedzialki mam o 20+ Salvage w czwartki o 21 limbus.
Mam ci wysylac podanie ten dzien wczesniej ? zebys zmienial joba, a jak musimy zmienic joba miedzy Assaultami, to juz niewykonalne....bo musisz wiedziec dzien wczesniej ? A to ze masz inne eventy w te dni to mnie totalnie wali, miales czas zeby sobie to wszystko dopasowac juz dawno temu. Acha i jak miales zamiar sobie to wykombinowac zeby chodzic z kims innym na Nyzule ? potem sciemniac u Nas ze nie wziales taga ?
Moge zmieniac joby bez problemu szybko ale tyck ktore urzywam czyli war mnk drk. Limbus mam od roku w czwartki i a na salvage w poniedzielki chodzi tez Gizmos z tego co wiem. Na koniec sprawa ktora mnie totalnie rozsmieszyla CO TY KURWA PISZESZ O JAKIMS NYZUL? NIE BYLEM NA NYZUL Z NIKIM INNYM POZA NASZYM JEDNYM WYPADEM CHYBA Z ROK CZASU! WIEC PRZESTA OPOWIADAC JAKIES BREDNIE I SIE WYTLUMACZ CO TO ZA OSKARZEIA I SKAD?
Nie musze ci sie z niczego tlumaczyc, pisze to czego sie dowiedzialem.
Jeszcze jeden numer i wylatujesz Ato ( wlicza sie w to 45 min spoznienia, 30 min zmiana joba i wpadanie na genialne pomysly podczas Assaulta, co konczy sie porazka ) ..koniec.kropka...to pewnie nie jest przypadek ze zawsze zostajesz wykopany z kazdego statica ? moze czas zmienic nastawienie do gry i ludzi, a nie byc tylko Lot Whore...musze, musze , musze to miec, bo moze kiedys bede robil tego joba.
Jak rzucasz jakies oskrzenia to proponuje jednak sie wytlumaczyc bo gadasz o jakis yzul isle na ktorym nigdy z nikim nie bylem a juz napewno ie bylem z nikim na assaultach klamiac Wam ze nie wzialem taga. Nie robie zadych epeen na assaultach. Nie bywam tez emo jak Ty ze wychodzisz z assaulta bo sie zdenerwowales. Popelnilem kilka bledow ale byly one podyktowanee checia zaliczenia ssaulta i bledu w kalkulacjach a nie epeenow... jednak Ty tez kilka popelniles ale Twoje bledy sie nie licza bo jest uber graczem zapomnialem. To pewnie ie jest przypadek ze polowa polakow na ciebie bluzga 90% Ci nie ufa, a 95% uwarza Cie za zlodzieja. Ja nigdy nie wyciagalem na twoj temat pochopnych wnioskow, jednak nie bede stal spokojnie jak mnie obrazasz i wymyslasz na moj temat jakies klamstwa. Na koniec lot whore hmmm spojrzmy ja chce z dropow denali feet i amir body dla mnk i warka i Usukane SET dla mnk, a teraz spojrzmy co Ty chcesz:
Balrog napisał(a):
OK......
Nyzule:
Amir Korazin ---> cała reszta setu, nie spieszy mi sie z tym specjalnie
Denali Set ---> jedyny set sensowny dla DNC, wiec YES PLEASE
Salvage:
Usukane oczywiscie ^^ ----> Feet - Head - Body ---- reszta
Skadi's set ---> wszystkie czesci, akurat mam wszystkie joby, dla ktorych jest ten set.
Czyli niech spojrze 4 SETy a ja jeden set i dwie czesci kto tu jest lootwhore i kto niby chce cos dla joboww ktore moze kiedys bedzie mial bo nie rozumiem. Wszystkie Twoje oskarzenia poza tym ze czasami sie spozniam i czasami popelnie glupi blad mozna o kant dupy rozbic. Robisz jakies chamskie zagrywki. Moze chcesz mnie wygryzc bo to Tobie zalezy jak malpie na bananie na usukane set a tylko ja chce poza Toba. Dla Twojego spokoju powiem Ci ze robie salvage systematycznie i pewnie zdobede Usukane wlasie tam.
Wszystko o co mnie oskarzyles wlasnie sprostowalem.
Przyznaje sie ze sie spoziam i czasami cos odwale ale jak juz pisalem to z checi zaliczenia assaulta, jestem nadgorliwy przepraszam.
Reszta oskarzen to stek bzdur ktorego mozna sie po Tobie spodziewac Kthxbye