iniside napisał(a):
dark_lord napisał(a):
niektórzy,szczególnie Ci co myślą że granie postacią kobiety będąc facetem albo odwrotnie oznacza to że jest się transem maja nieźle nasrane w głowie
ps - ja nosze codziennie jak się z ukochaną nie widzę
bo moja miłość mi nie pozwala, nie wiem dla czego rotfl
No az smierdzi.
Mnie razie podszywanie sie pod kogos kim sie nie jest o.
a mnie razi brak tolerancyjności dla ludzi którzy nawet tacy mogą być, wiesz kiedyś też byłem anty pedałom i innym fobiom, ale mając swój wiek myślenie się zmienia ; kiedyś byłem metalem ale miałem kumpla dresa, kiedyś byłem z dziewczyną na weselu i zagadał mnie pedał i gadało sie z nim dobrze (normalny niczym niewyróżniający sie człowieka a jak byłem gówniarzem to jak mnie pederasta zagadał to powiedziałem mu parę niemiłych słów czego teraz żałuję )itd itd mógłbym wiele rzeczy wymieniać z racji swojego wieku bo wiele w życiu spotkałem i pewnie jeszcze wiele spotkam.
Uważam że nie ważne kim jesteśmy naprawdę oznacza to że na prawdę tacy jesteśmy, i jeśli komuś lepiej się gra postacią kobiety niech tak sobie to gra, ale to nie oznacza że jest "inny", to że niektórym to nie pasuje to albo są bardzo młodzi i i niedojrzali albo są niedojrzali psychicznie i ograniczeni ; kiedyś pewnie dorosną i przyznają mi racje albo i nie .