Cytuj:
Sados nie udawaj teraz demokraty bo tak samo sie zachowywales podejmujac jednoosobowe niedyskutowalne decyzje nie poparte zadnymi faktami a tylko wyimaginowanymi bredniami prawie rozwalajac Eldarow az wyblagali oddanie wladzy nowym silom.
Jedyna niedemokratyczna decyzja , którą podjąłem dotyczyła twojej osoby . Ja Ciebie przyjąłem i ja Ciebie usunąłem ! Byłeś jedyną osobą , która została usunięta z gildii Eldarów . Widząc twoją postawę chciałem oszczędzić oficerom tej trudnej decyzji . Ty po prostu nie mogłeś znieść tego , że cie usunąłem i permanentnie nękałeś ludzi ."... Przecież jesteś moim przyjacielem przecież się lubimy ..." Taki duży chłopiec a zachowuje się jak dziecko , które nie dostało lizaka. Teraz z perspektywy czasu mogę jasno i śmiało stwierdzić , że to była słuszna decyzja . Mimo kilku jasnych i czytelnych upomnień nie potrafiłeś się dostosować do norm panujących w gildii. Nie byłeś wobec nas uczciwy i to nie tylko wobec naszej gildii. Szczerze współczuje ludziom ,którzy muszą tolerować twoja osobę w Gildii Ludzie się nie zmieniają przynajmniej nie diametralnie i nie w tak krótkich odstępach czasu. Yassith Pull ADHD przeszło już do legendy . Mam nadzieje , że ta rozmowa dopiero zaczyna nabierać rumieńców i liczę na bardziej konstruktywne riposty. Tylko błagam Cie skończ z tymi bredniami o obcych siłach i wybłaganiach władzy , część Eldarów gra teraz w TnT a TnT jak wiesz w AoC jest naszym sojusznikiem. Apeluje do twojego rozsądku, przełknij tą gorzką ślinę i zachowaj twarz chociaż teraz .