Po 2,5 latach gry Marasem i w sumie prawie 3,5 latach w FFie czas sie pozegnac... Wiem ze i tak nie znajde innej gry lepszej od FFXI (WoW LotR to nie to samo) ale i tak juz zbyt dlugo sie w to bawie, ale konta nie sprzedaje ani nie kasuje- bedzie pamiatka
czas zajac sie RL, napisac wreszcie magisterke:D itp. itd. Tak wiec dzis moj ostatni assult
Wielkie DZIEKI mojej uber ekipie od Assaultow: Huckowi, Kamilowi, Katsu, Glizdzie i Zimnemu! Bylo naprawde fajnie z Wami trzaskac te wszystkie assaultowe misje, gadac o pierdolach, wysluchiwac narzekan Glizdka i dobrych rad Hucka! Kurde bylismy na prawde zgrana ekipa choc ostatnio cos sie zwalilo i nie potrafilismy sie zmobilizowac
Dzieki lolM za to ze zmobilizowalem sie do chyba 2-go powrotu do FFa i za mozliwosc poznania zajebistych ludzi ktorzy tworzyli i tworza OldStars! Dzieki Torell, Kats(poraz kolejny) i Samotnik
Dzieki ekipie OldStars, ktora mialem przyjemnosc tworzyc z Drakiem Kamilem i Simim w pozniejszm etapie z Pudzianem... dzieki za fajne wypady, wspolne sukcesy i porazki no i za sprzet ktory dzieki Wam zdobylem. Tak wiec WIELKIE DZIEKI Kamil Drak Pudzian Saku Szarlej Szajba Krzsiek Ornito Zang Naif Freyah i nie wiem kto jeszcze
Dzieki ekipie limbusowej PO za przyjecie w jej szeregi i mozliwosc poznania nowych/starych eventow FFa oraz zdobycia sprzetu limbusowego... Dzieki Kalcia Veji Desh
Dzieki ekipie z DP za dynamisy(dlugie i nudnne z czasem, ale perfekcyjnie prowadzone) Dzieki Rha(za slowa kreatywnej krytyki) Gal(za dobre rady) !
No i przede wszystkim gigantyczne podziekowania polskiej spolecznosci nieistniejacego juz CC za wprowadzenie do realiow FFa i czesta pomoc! Dzieki Opi Stok Xav Zet Sai Xet Bodziu BL Ator/Bart Zja Anc Kuuybi Lesiu i calej reszcie polakow ktora juz wymienilem lub o ktorej zapomnialem z przyczyn niezaleznych :/ WIELKIE DZIEKI za te wszystkie lata!!!!!
Mam nadzieje ze bedziemy mieli okazje sie jeszcze spotkac kiedys w RL na jakiejs imprezce!!!!
Goodbye!!!!
No i na koniec podsumowanie mojej dzialalnosc w FFie