Cytuj:
ta aby przed miasto wyjść będę zmieniał sprzęt bo ktoś mnie zabije-wypadnie coś i będę w gównie latał a w wypasionym sprzęcie tylko chodził po mieście aby wszyscy zobaczyli jak ładnie wygląda...
Hehe, na początek uświadomie ci (bo chyba tego nie wiesz) że to co pisze to nie są jakieś moje wymysły tylko rozwiązane z gry która nazywa sie EvE Online, sporo tego co napisałem odnosi się również do UO tak sądze (znawcą tematu nie jestem).
Cytuj:
ta aby przed miasto wyjść będę zmieniał sprzęt bo ktoś mnie zabije-wypadnie coś i będę w gównie latał a w wypasionym sprzęcie tylko chodził po mieście aby wszyscy zobaczyli jak ładnie wygląda...
Dobry gear używasz kiedy jesteś w 99% pewny że go nie stracisz, w momencie kiedy liczysz sie ze stratą zakładasz coś co łatwo będzie ci odrobić/kupić.
Cytuj:
zasad... kto pierwszy ma najwyższy lvl gankuje wszystkich a później sprzedaje rzeczy bo jest nie do zabicia..
Naprawde proponuje pograć w coś innego niż Tibia, to tak nie działa w poważnych pvp grach.
Cytuj:
Starty Ty sie puknij w bańkę chyba nie wiesz co mówisz
Wiem dokładnie co mówie gry z takimi zasadami istnieją/istniały i mają naprawde sporą popularność.
Cytuj:
chcesz pvp bez wysiłku
Ehehe czy ja cie dobrze rozumiem ? Czy ty mówisz że pvp w którym tracisz cały sprzęt jak zginiesz, w którym musisz mieć oczy dookoła głowy non stop, w którym musisz szukać sojuszników żeby nie zostać zjedzonym żywcem przez silniejszego, jest bezwysiłkowe ?
Cytuj:
idź grać w wowa
Been there, done that. Miło że znasz nazwe jeszcze jednego mmo poza tibią. Zostane jednak przy EvE (kolejna nazwa MMO możesz zapamiętać)
A na koniec zacytuje mojego idola :
Cytuj:
01:05 <@tomugeen> to taki kompleks lyska z pokladu idy
01:05 <@tomugeen> klapki na oczach i smutno sie konczy