simo napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego niektorzy widza populacje graczy w kategoriach czarno-bialych. Sa PvE gracze i hc PvP gracze, a nic w centrum nie ma racji bytu.
Ja np. i podobnie mysle jak wielu innych, nie mam zamiaru ograniczac swojej rozgrywki idac na serwery PvE. Z drugiej strony nie usmiecha mi sie tracic cokolwiek z postaci, nad ktora siedzialem x dni - nie po to poswiecilem swoj cenny czas i nie po to za ta gre place. W takim razie, chcac miec open PvP, ale jednoczesnie brak restrykcyjnych penalty, ide na taki normal PvP realm.
I to jest moim zdaniem rozwiazanie. Zrobic 3 rodzaje serwerow. PvE, normal PvP i HC PvP. Kazdy bylby szczesliwy i gralby tam gdzie chce, a FC nie tracilby klientow.
Ale wam naprawde nikt nie kaze grac :<,
Grajac w EVE nie raz wtopilem statek, czy to przez wałsną głupote (ciekawe jak to bedzie na tym gatekampie i wlecialem prosto w niego -;-), czy to tlukac kogos w low-secu.
Naprawde. Tak by cie bolała strata itemków, które można kupić/wycraftowac ? Z tego co widze to tak..
Cytuj:
Mnie dochodzą słuchy, że WoTLK ma być casual friendly. Dlaczego mnie to śmieszy? bo wiele osób przed TBC mówiło to samo, a zobaczcie jakie ciśnienie jest w TBC. Także Ojciec, dobrze prawisz.
Czyli ze raidy nie beda mialy attumentów, a bosowie beda wygladac jak rozowe misie ?
W sumie po co raidy, epaxy bedzie sie kupywac u vendorów za golda od chinczyków.