Deshroom napisał(a):
- grafa wcale nie wymiata a 48vs48 ludzie jeszcze zjada w dół i bedzie brzydka. grafa na high wyglada jak Oblivion i wcale nie jest jakaś wyjątkowa.
Na wyjatkowe grafy w grach mmo poczekamy jeszcze z conajmniej 5 lat ale wtedy bedzie to i tak grafa z przed pieciu lat.
Wydajnosc od strony garficznej w AoC jest wzorcowa biorac pod uwage takie pozycje jak Vanguard czy LotRO bo jedynie z tymi mozna porownywac jakosc/wydajnosc.
48vs48 to pierwsze siege z npc-ami, gildiowe ma byc 300 osobowe, zapewniam cie ze da sie grac na medium spokojnie jesli grasz na high teraz, wczoraj budowalismy miasto i bylo nas ~40 gdzie kazdy duelowal sie, mamuty, efekty i jakos spadku fps nie bylo, wiec bez obaw, warto sie sugerowac tym co funcom pisze.
Deshroom napisał(a):
- system walki ala wcisnij 5 strzalek zeby odpalic combo na lvl 80. kto temu podoła ? makro odpada bo czesc ciosów trafi w powietrze.
Klasy melee sa wymagajace, jesli ktos nie potrafi to moze grac casterem lub rangerem, a cala miodnosc w AoC podczas lvlowania to wlasnie comabat system.
Macra dzialaja dobrze, wymaga to jednak nadal umiejetnosci, jak widac gra melee nie ejst dla kazdego, to nie wow.
Jak dla mnie ktos kto po 10-20 godzinach gry pisze posty ze gra jest do dupy to sorki ale stawiam go ponizej Mendola na tym forum, ktory czasami ma mimo wszystko przejawy rozsadku
Gra w AoC zacznie sie tak na dobre po 2-3 miesiacach gry, dlatego koksanie 80lvl w tydzien mija sie z celem, potem beda alty i ponowne nudzenie ze go gankuja itp,
Gra miala premiere 23 maja, a wymaga sie przynajmniej takiego contentu jak WoW po 3 latach, no ja przepraszam ale mi sie podoba gra, widze jakie sa ilosci budow, nie dziala spora czesc rzeczy ale co dlaczego mam sie zniechecac jesli calosc jest o wiele lepsza niz inne gry na rynku, a to jest istotne bo chce grac w cos co mi sprawia przyjemnosc, a nie tylko spamowac forum z nudow i czekac na kolejne cudo, ktore wyjdzie za pare lat.