Darnok napisał(a):
Enhu to widocznie mało czytasz, bo mnie uśmiałeś. Radzę zobaczyć na statystyki uszkodzeń i porównać. Zresztą pisałem, że post jest skierowany nie do PC-towców...do osób, które rozumieją, że Mario Kart to szczyt grywalności, że Zelda to esencja gier konsolowych, że MGS to arcydzieło. Bo jak komuś staje na widok Halo, to wybacz, dla niego za późno.
Zalozylbym sie o kazde pieniadze ze w tym momencie masz 100% wzwod.
HEHE
Miotasz sie w twoich teoriach jak potluczony, sam nie jestes pewien czy bardziej imponuje ci dobry dziadzia nintendo czy przystojny samuraj sony. To prawda ze mario i mgs to przyjemne gry w przeciwienstwie do halo co nie zmienia faktu ze kazdy ma inny gust. I jeszcze musisz zrozumiec ze nie ma takiego czegos jak jedna sluszna teoria i kazdy kto sie z toba nie zgadza jest heretykiem i zdrajca (i prawdopodobnie zydem grajacym na PC).
Sam posiadam gamecube'a i xboxa z kilku prostych powodow:
- Nie zamierzam wydawac 1.5k na wii + akcesoria zeby grac w to samo co na gamecubie.
- Nie zamierzam wydawac 1.5k na jedyne sluszne ps3 zeby grac w to samo gta
- Na ps3 jest niewiele gier w ktore naprawde chcialbym zagrac, zamiast ratchet&clank bede mial kiedys tam banjo kazooie itp.
- MGS prawdopodobnie pojawi sie na xboxie (i cos czuje ze na PC) jak wygasnie exclusivity, przynajmniej z poprzednimi czesciami tak bylo
- Jestem uzalezniony od mojego ogrodka z pińatami wiec pewnie jestem stronniczy (imo w aoc powinna byc opcja grania pińatą)
ps. drze z podniecenia czekajac na twoja odpowiedz, kisiaki :*