konrador napisał(a):
ArchLord nie ma:
1. Nie-gejowej grafiki.
2. "Customization" postaci
3. Normalnego, ogolnie zaakceptowanego i preferowanego na zachodzie systemu poruszania sie
4. Combat systemu, ktorego NIE bylaby w stanie opanowac malpa.
5. Questow
Pewnie doszloby wiecej, ale nie chce mi sie nad tym zastanawiac, czego jeszcze moze nie miec koreanska popierdolka. Gra moze ci sie podobac i o gustach nie ma co dyskutowac, ale KAZDY grindfest wypluty przez koreanska xero-kopiarke do MMORPG-ow moze co najwyzej buty czyscic tak rozbudowanej produkcji jaka jest AOC, biorac pod uwage wszystkie jego wady i niedorobki.
PS Posty usuniete - na starych powjezdzajcie sobie na prv. Eleeist, proponuje zazywac jakas meliske przed wchodzeniem na mmorpg.pl.
1. Nie przesadzaj, widać że nie zwiedziłeś nawet 10% terenów gry itp.
2. Customization postaci? To tylko dowód na to, że w ogóle nie grałeś w grę. Do Twojej wiadomości - po stworzeniu postaci w każdym mieście stoi sobie NPC - Stylist. Ot to, co Blizzard zrobi w nadchodzącym dodatku.
3. To znaczy jakiego? WASD uważasz, że to przyjęte na zachodzie? Jesteś w błędzie. Kolejny dowód na to, że nie wiesz nic o mmo.
4. Kwestia gustu, ot większość gier tak ma a skoro to jest dobre to po co zmieniać?
5. Jak w Archlordzie nie ma questów to ja jestem księdzem. Chciałbym, aby wszystkie inne mmo miały tyle questów.
Wiesz, nie wiem co gorsze - taki grindfest, gdzie aby osiągnąć max poziom trzeba spędzić jakieś 1.5 roku czy też mega wypas jaki jest w AoC i 80 poziom można zrobić w 5 dni played (no żeby w tydzień po premierze była postać na 69 poziomie? bez przesady). I niby gdzie AoC jest rozbudowany? Pewnie, graficznie wygląda super, ale to też dowód na to, że grafa to nie wszystko. Jak ktoś tu już napisał - to taki Guild Wars na sterydach.