Cytuj:
czy ktos mogłby doac mi jakis si biuld pod resto druida i jeszcze napisac pare slow o technice healowania takim to indywiduum?
Generalnie to są dwie opcje z buildem albo wpakujesz wszystko w resto (ja tak zrobiłem ,bo szczerze nie widziałem nic sensowanego z balance etc w co mógłbym wpakować) , albo zrobisz taka hybryde ,zeby miec feral charge i ci zarzucą że nie jesteś pve i cię nie będą brali
(to oczywiście zależy od gildii etc. ).
Jak się leczy....
Ja generalnie jestem traktowany jak każdy inny healer w gildii w zasadzie(wyjątek to shaman - który w 99% przypadków wali chainem po raidzie).Mam przydzielonego tanka jak prieści etc.
Technika healowania...
Generalnie to nie wiem obycie ,doświadczenie i wszystko się samo robi
Jeżeli mam przydzielone jakieś osoby zawsze tworze sobie jakieś macra typu /target imie /castspell ten konik /i ten mocny heal.etc
Żeby wszystko mieć pod jednym przyciskiem w nagłym przypadku , bo wtedy to te ułamki sekundy sie liczą.
W sumie nie wiem co tu mówi..ć leczenie to nic wielkiego .Chociaż są ludzie którym to idzie lepiej i ci którym to idzie gorzej więc może jednak coś jest na rzeczy.
Generalnie jest tak hoty na tanku i spam "Regrowth" jeżeli tego wymaga sytuacja.Jak zleciało tankowi poniżej 50 procent to wyżej wymienione macro na ogół rzucam i to co zbiera hoty w jednego heala.
Tak spirit jest jedną z najważniejszych rzeczy.Poza tym wiesz obecnie itemki mają sporo spiritu i np. jak sobie raz podmieniłem itemek z tym +6/5 sek to mana regen wychodził ten sam,a spiritu było mniej.
Spirit /4 =+ heal bonus więc item z spiritem lepszy.
No i drut ma combat ressa - nie wiem czy rl się tym sugerują.
Generalnie to mam jakoś 5-7 może 8 przycisków do klikania w czasie raidu .
Więc się nie nudzę
No i zawsze jako " resto menda " możesz sobie znaleść team na arenki.Też fajna zabawa.
To do tego czy łatwo się jest dostać na raid to trudno mi powiedzieć , bo nie gram w jakiejś tam gildii pro i mamy tylko jednego shamana kilku resto sporo priestow i troche holy palkow,ale zawsze w czasie raidu są jakieś roszady, bo niektórzy np mogą grać do 21 etc i każdy się załapuje na jakiegoś bossa.
aaa..Na ogół jak nie ma shamka to dostaje zadanie walenia hotami na prawo i lewo.
Fun jest , a dotąd grałem tylko mele.Sądziłem że będa nudy.
Tyle co mogę powiedzieć.
Może ktoś ci da jakąś bardziej obiektywną opinię