m1. napisał(a):
ostatnio zrobilem sobie huntera, (66lvl obecnie) i mam pytanie do bardziej doswiadczonych: czy na normalnych dungeonach/heroikach lepiej uzywac aspect of hawk czy of the viper ? z jednej strony z Aoth wiekszy sie sporo dmg robi, ale w party raczej nie chca ludzie czekac na mane huntera, tylko leca odrazu dalej... bo w raidach przy Shadow priestach juz problemu takiego nie ma chyba i mozna sobie spokojnie z Aoth biegac ?
edit: i jeszcze czy oplaca sie uzywac serpent stinga w pve ? czy raczej mozna go wywalic z action barow... bo many zre to sporo calkiem a dmg duzego nie robi... chociaz troszke zawsze wiekszy jest niby ...
BOW + 2x mana oil (ja np tylko po to się na duala przestawiłem) i many raczej Ci nigdy nie zabraknie z AoTH (ew. popijasz co jakiś czas, ale na pewno nie częściej niż heal/casterzy). na raidach - zalezy: w kara vipera włączam tylko na princie, na reszcie BOW z olejkami + ew 1-2 potki wystarczają mi spokojnie aby full nuke cały czas robić. na długich walkach (jak np. Void, gdy macie ogólnie słaby dps w gildii) zaczynam z AOTH, czekam aż mi zjedzie mana do równowartości pota, łykam potka i jak mi zejdzie tak do 3k to daje vipera, aby nie ryzykować, że pomimo drugiego-trzeciego potka będę bez many na końcówkę walki.
gram BM hunterem, używam głównie SShot + AS,SSting (o ile bos jest podatny) i Multishota.