Ja wyraże tylko swoje zdanie, open pvp jest dla mnie czymś innym niż walenie graczy 20 lvli niżej na spawn poincie, to właśnie jest rozrywka dla ludzi spóźnionych i chyba trochę zakompleksionych ( vide posty o reakcji kolesia po 2 stronie kabla, ja sam mam wylane poprostu mnie to nie rusza od czasu do czasu nawet się pośmieje z takich ludzi, ewentualnie się wyloguje i pójdę zrobić coś bardziej pożytecznego, ot 0 kompleksu tylko uśmiech politowania dla takich ludzi ).
Fakt niby open pvp jest bez żadnych reguł, ok tyle rozumiem - tyle że naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć człowieka który gankuję by popsuć te w moim przypadku niecałą godzinkę na grę innym. Zresztą w WoW-ie grałem na serwerku pvp i max 1,2 ganki i jadę dalej, nie bawi mnie kampowanie przy kolesiu który nie jest mi w stanie nic a nic zrobić, ale może poprostu to ze względu na szczęśliwe dzieciństwo.
Rozumiem że na równych lvl-ach pvp was nie interesuje bo możecie przegrać ? Dla mnie to jest kwintesencja pvp, nie walenie noobow w noob zonach.
A i imo GM miał całkowita rację szkoda że ni dostał np. godz bana
, jeden problem mniej. Bardzo dobrze się zachował.
iniside nie czuj się urażony
dzieki za poprawienie humoru - właśnie o takich ludzi mi chodzi