No to troszke o tych minusach, glownie zwiazanych z bugami lub nie do konca zrobionymi rzeczami, ktore niszcza dobre pierwsze wrazenie w grze.
Na poczatek to podstawowa rzecz, ktora napewno wielu zniecheci lub odpedzi od gry, czyli klopoty z przyjemnycm i spokojnym lvlowaniem po 54lvl gdzie zaczynaja sie juz powazne schodzy i porpostu trzeba grindowac by dociagac do natepnych questow.
Nie wiem jak na wyzszych lvlach ale jak dla mnie jest to bardzo wielka wada, ja zrobilem 54lvl jednoczesnie organizujac gildie i zajmujac sie zbieraniem kasy, surowcow i poznawaniem wielu rzeczy w ponad tydzien, a dwa dobicie do 56lvl zajelo mi juz trzy dni bo poprostu nie mam sily isc i grindowac.
Dlatego dobicie do 80lvl nie bedzie juz tak milutkie jak w wow
Druga sprawa to bugi zwiazane z Trade Post, zle sortowanie, brak wywietlania ilosci sprzdawanych rzeczy, wiele towarow nie wyswietla, wadliwe dzialanie maila, ginie poczta, problemy z wsiwtlaniem ikon.
Trzecia sprawa to bugi zwiazane z craftingiem i budowa miasta, jest to gigantyczny blad ze wlaczono to na poczatku gry, a nie dziala poprawnie.
Sam crafting jest ciezki do rozwijania przez bugi, a budowa miasta na tym etapie to wielkie nieporozumienie co powinno byc udostepnione raczej na 80lvl.