-Nie każdy gra od początku i ma high level robiąc z siebie "elo" bo siedzi i bije o 20 lvl słabszych od siebie
- nie każdy od razu zna mechanikę gry
A czy ja napisałem że nie daje sobie rady, naucz sie czytać ze zrozumieniem posty kogoś.. jedynie napisałem że denerwują mnie głupie nicki niektórych postaci oraz przypadły mi do gustu zasady RP, jeśli rozwinąć ten temat to nie przekonało mnie zachowanie ogólne ludzi na chatach a szczególnie wybór ukierunkowałem po stronkach/forach klanowych ( podejście, tok wypowiedzi etc...)
Poniżej dopiero dodałem
że jeśli kogoś denerwuje że go high levele biją ...etc było do skierowane do osób które mają z tym jakieś problemy, i co by nie poprzestawać dalszej gry lubiąc nadal pvp można iść na rp pvp gdzie te samy zasady panują z tym że są pewne wytyczne odnośnie klimatu, i dzieki temu mało co jest noobków co przyjdzie z 40 lvl bić młodych bo nie ma skilla by bić się na swoim poziomie ( najczęściej)
Cytuj:
w sumie tez stworze sobie tam postac.
i dopiero tam bede gankowal, campowal haha.
uu straszne dopiero teraz popłakałem się ze śmiechu, co za elokwencja i pewność siebie, podaj lepiej nick panie "pro mustacha" bo już nie ma lepszych...