eagleeyes napisał(a):
Account status Cancelled
Playable until 2008-06-26 03:12:49
Tak bardzo niedorobionego mmo jeszcze żem na oczy nie widział.
- Crafting - bugged
- Harvesting - bugged ( wtf? i te drażniące mobki przy zbieraniu, czlowiek idzie poharvestowac dla relaksu, by odpoczac od grindu a tu co chwila pierdut. )
- Auction hall- ilośc surowca-bugged - i czym tu handlować ?
- Budynki gildiowe - bugged
- Po 60 lvl świat bez contentu, zupełny grind fest.
- Mechanika walki po jakims czasie już męczy. Zresztą co to daje jak są róznego rodzaju makra czy g15
- UI to pamiętny Ishar z amigi miał lepszy. Wszystko jakieś takie niejakie.
- Nie spodziewałbym sie rewelacji po rajdach. Imo to bedzie tylko sieczka bez żadnych zaawansowanych strategii. Sama mechanika na to wskazuje ( brak leczenia fear, poisons, disease u żadnej z klass)
- Cała gra to solo based. Nawet expa, czy questów w grupie nie oplaca się robic, nie tylko ze wzgledu na marne xp czy bugi w grupie, crashe ale takze ze wzgledu na nedzne rewardy.
- Iteamizacja , a własciwie jej brak. Z mobkow leca tony gruzu, a iteamami chocby z bossow - niebieskimi nie mozna w zaden sposob handlować.
- Cala gra to sielankowa siekanka, nic ponad to.
- Co z tego, że piekna grafika i muzyka, devsom wyrażnie brakło koncepcji i pomysłów. Brak w grze rzeczy podstawowych, brak w niej jakichkolwiek smaczków. Ot tak, wydali zupełnie przeciętnego solo rpga z opcją multiplayer.
- Guild panel oraz inventory woła o pomste do nieba.
------
2/10
w tym stanie co jest to early beta. Wszystko fajnie wygląda do tego 40 lvl. Póżniej matrix znika.
Nie mam 40 lvl i gra ciagle ma dla mnie duzy urok, ale nie mam powodu, zeby nie wierzyc w to co piszesz. Zreszta niektore niedorobki nie sa zadna tajemnica.
Jesliby porownac pve w AoCu do pve w takim LOTRO (nawet w dniu premiery) to AoC przegrywa na calej linii. Broni sie tylko jesli chodzi o grafike, dzwiek i system walki,
ale
AoC to gra z prawdziwym open pvp i tu dopatruje sie przewagi nad LOTRO czy swietym dla wielu wowem.
PVP nie jest doskonale, ale naprawde niewiele trzeba, aby nadac mu sens i zatrzymac na dluzej armie ludzi spragnionych porzadnego pvp.
Z tego punktu widzenia mam w dupie bugi zwiazane z craftem, handlem itp Nie przyszedlem tu zbierac galazek, czy dorabiac sie wirtualnej fortuny na produkcji ubran. Potrafie w tym znalezc przyjemnosc w LOTRO, w AoCu szukam innych rozrywek.
To ze z mobow wypadaja smieci a nie epixy do szpanowania po miescie to nawet dobrze: latwiej bedzie lyknac lotowanie trupow w pvp.