konrador napisał(a):
Filmiki nie sa renderowane, tylko sa prosto z gry. U mnie to wyglada podobnie. Mozna sie spierac i dyskutowac nt. wyzszosc roznych innych elementow gry, ale grafika WOW przy AOC wyglada po prostu smiesznie - mozna sie do niej usmiechnac z politowaniem i poklepac po glowce w nagrode za to, ze nie wymaga zbyt mocnych komputerow.
Każdy filmik jaki jest na pokazach jest renderowany nawet SC 2, GW, L2, WoW i WH. Hm co do grafiki nie no WoW chyba ma 4 lata o ile mnie pamięć nie myli lub mam sklerozę, różnica generacji. Zaś co do uwag na temat "cukierkowej" owszem, bo taki właśnie jest świat WarCrafta opisany w książkach Jeffa Grubba, Christie Golden i Richarda A. Knaaka. AoC na to co było zapowiadane i w jakich czasach wychodzi naprawdę nie powala grafiką.
Razoth napisał(a):
dark_lord napisał(a):
zastanawia mnie czemu fanboje wowa przesiadują tutaj i zaśmiecają topiki aoc a jak przeglądałem forum wowa to żadnego fanboja aoc tam nie widziałem, chyba o czymś to świadczy
Świadczy to o tym, że fanboje WoWa wolą bez końca pluć na AoC zamiast grać w swoją zajebistą grę. Szczerze mówiąc to im się nie dziwię.
Dark jakbyś nie zauważył pierwsze słowa na tym forum wypowiedziane na temat AoC to były WoW Sux, AoC Rox w skrócie. Gracze WoWa zostali zjechani zanim nawet AoC rozwinął skrzydła. Community WoWa nawet nie napisało jako pierwsze, że to jest gra do bani lecz wręcz przeciwnie. Każdy miał głęboką nadzieje na to, że będzie to super produkt - AoC i osobiście chciałbym aby tak było. Widać staję się modne nie granie w WoWa i robienie czegokolwiek innego, a ludzi którzy grają w WoWa uważa się za gorszych.