Cytuj:
Keldorn, szkoda, ze nie dodadales (moze nie wiesz?), jak to wczesniej odwiedzil nas Ziemni, a dzieki jego niescislemu wypowiadaniu moje runy i regi trafily w rece Khraana.. czy ja placze z tego powodu?
E tam zaraz że płacze. Ja nie mam co płakać, raz mi sie zeszło, wszystko co miałem odrobiłem w pół godziny. Wydaje mi sie, że w tekście nie miałem pretensji o nic, tylko wyraziłem kilka refleksji.
O odwiedzinach Ziemniego nie wiem, nie mieszałem sie, bo uważam że takie wjazdy do chatki są conajmniej kontrowersyjne. Wlazłem w ten portal z ciekawości i pokojowo, bo jak napisałem dzień był wyjątkowy, a i zabawa przednia (tak naprawde to Zaan mnie spił i to jego wina). A że bandyci nie podjeli tego i pozostali sobą, cóż bywa. Zdenerwowało mnie troche to grabienie zwłok,bo nikt nie przyszedł tam wtedy, żeby z wami walczyć. Może sie kiedyś oficjalnie umówmy na bitwe i wtedy wszystkie chwyty dozwolone, a rzeczy dla zwycięzców.
Cytuj:
A na koniec jedna uwaga do Xantha, bo to jak sadze byl jego pomysl: jak niebiescy maja Ksiegi Runiczne to jest dobrze, prawda? Ale jak trafia w rece Czerwonych, to juz jest be, i trzeba skasowac? Hmm..
Jak ktoś powiedział księgi zniknęły wszystkim. I to raczej nie tylko z tego powodu, że były zabugowane, bo moja wyparowała z banku dziwnym trafem zaraz po bitwie z bandytami. Mimo tego że nie miałem w niej runy do czerwonych. Ten fakt odebrałem jako wiadomość od duszków 'nie przeginajcie...'.
Ale faktycznie robiło by się je masowo gdyby nie sprawa dostępności Gate Travel. Ale spokojnie, już wkrótce...
Ewentualną korespondencje prosze wysyłać do Wind, powinno dojść.