Pare powodów dlaczego JA nie będę grał na polskich serwerach.
a) Zarabiam dobrze i nie robi mi różnicy 30 zł czy 60 zł.
b) Moje doświadczenie z grami zaczeło się d Pirates na C64 a na PC pocinałem w Wolfenstine 3D i Transport Tycoona!!! Za tamtych czasów o PL wersji nie było mowy a , że miałem także satelitę jako nie liczy na osiedlu gdzie oglądałem non stop Cartoon Network w wersji angielskiej. Więc mimowolnie nauczyłem się tego języka i to bardzo dobrze... Po za tym moje pokolenie jest przyzwyczajone do lektora i fakt Shrek z dubbingiem jest zajebisty to już inne filmy z dubbingiem nie jestem w stanie oglądać dubbing jest albo nieznacznie przesunięty do akcji co mnie nie ziemsko drażni albo osoby podkładające głos robią to bez emocji. Dopuszczam jedną wersje polonizacji wersje kinową...
c) Nie lubie się ograniczać i fajnie jest czasem poznać kogoś z UK czy innych państw EU.
d) Jestem pewien, że CDP będzie miał na każdym patchu z miesiąc opóźnienia jeśli chodzi o jego zpolszczenie.
e)Zaczynał bym od nowa....
f)Obawiam się pustych serwerów, zakładając , że musza powstać 3 serwy, Pve, PvP i RP-PvP! A imo by zaludnić te serwy trzeba mieć na każdym minimum 10k luda więc daje nam to 30k aktywnych graczy, szczerze wątpie by dało się to osiągnąć w Polsce.
g) Najwartościowsi gracze z Polski już grają w AoC i może z 10% nich rerollnie na PL serwy...
h) Kto będzie obsługiwał serwer? TPsa??!