HI HI HI
A co ja Ci Vhail mowilem pol roku temu... Ale Ty NIE BO XP JEST THA BEST. XP jest popierdolony jak paczka gwozdzi. Prawda - powstal w oparciu o W2K, ale niestety jakto zwykle w Microsofcie robia wiecej spierdolili niz naprawili hi hi
Ogolnie odradzam uzywanie XP wszystkim ktorzy uzywaja kompa jeszcze do innych celow niz UO i MS Word. Sprobujcie skompilowac cokolwiek pod PowerBuilderem lub w innym srodowisku programowania (nawet Microsoftowy Visual Basic wywala bledy w stylu "Compilation error, please read manual - error code 232#@$^%&%&" i kurwa znajdzcie sobie kod bledu numer 232#@$^%&%& (pisownia oryginalna, tzn te znaczki tam naprawde byly). Widzial ktos z was kiedys MacIntoshowego OSX'a? No to wlasnie Microsoft chcial zrobic cos w tym stylu tyle ze ubierajac W2K w new grafe zjebal caly system.
Osobiscie dlugo uzywalem W98SE i dopracowalem go sobie niezle (uwielbiam grzebac w rejestrach i podstawiac dll'e
) ale niestety skonczyly sie mozliwosci wiec od jakiegos roku mam W2K - dopiero go dopracowuje, ale komp chodzi IDEALNIE, srednio raz na miesiac restartuje go tylko na chwile coby mu sie pamiec wyczyscila. Zreszta pewnie niektorzy widza ze jestem zawsze logniety do mapy i ICQ
OGOLNIE: XP SUXX!