Nawiazujac do WHO.
Jestem w closed beta. Ci co mowia ze jest niedopracowana, coz mylicie sie. Jest to bardzo stabilna beta z CELOWO wylaczona masa opcji, glownie graficznych.
Mi sie gra bardzo przyjemnie, czuc ze jest to swiat warhammera.
Obecnie walka jest troche zbyt malo dynamiczna i to bym chyba zmienil w pierwszej kolejnosci.
UI jest dopracowane, przemyslane i intuicyjne, questy tak samo - ciekawie opisane jak ci sie chce czytac to to czytasz, a jak nie to instant accept i izdiesz bic mobki (nie wiem po co w conanie jest ten slaby system rozmowy z npcem a'la RPG, skoro itak wiekszosc przypadkow to 1,1,1,1, Goodbye).
Ciekawa opcja jest bestiariusz ktory updatuje sie po zabiciu mobow, zabijesz 10 to masz wpis ze takie moby wogole istnieja, po zabiciu wiekszej ilosci dochodza informacje i statystki.
Muzyka i dzwieki sa naprawde dobre,, oddaja klimat swiata.
Grafika narazie pomimo tego jest dosyc LOW (wymuszone w w tym okresie bety) to i tak powoduje ze czuje ze jest to "magiczny swiat".
Rasy i klasy przemyslane, jesli chodzi o wyglad i animacje, narazie zbyty malo gralem zeby powiedziec cos na temat skilli, teraz pocisne to wam napisze.
Czesto w becie proszao o wypelnienie ankiety po quescie albo jak konczysz sesje, co ci sie podobalo co nie, krotki komentarz.
Ogoólne wrazenie: pozytywne, czuc ze nad ta beta pracuja i wszystko jest przemyslane. NP. na poczatku closed bety grac mozna bylo tylko krasnoludami i greenskinnami.
to tylenarazie wiesci z frontu over& out
sorry za offtop ale widze ze nawiazaliscie do WHO