Zaraza Erepublik dostała się i tutaj
Radziłbym na razie nie jechać do Niemiec przy pierwszej,lepszej okazji.Chyba nie chcecie płacić tam podatków?
Ja swego czasu dostałem się do Czech.Jest biednie i niebezpiecznie (nie walczcie,nawet z bronią w ręku bo i tak nie dacie sobie rady jako newbie) ale za to ciekawie (Węgry już właściwie skończyły swoje,teraz Niemcy mają chrapkę na to co pozostało z tego państwa).
Kilka rad:
- pilnujcie by każdego dnia mieć jedzenie
- wybierzcie jeden zawód i już się w nim specjalizujcie,takie dziedziny jak broń,jedzenie czy prezenty mogą się w przyszłości przydać
- każdego dnia ćwiczcie i pracujcie
- nie róbcie kolejnych gazet... dość spamu
- o zakładaniu własnej firmy czy partii na razie nie myślcie,nie marnujcie złota,kiedys w przyszłej ePolsce może się przydać
- w Niemczech są polskie gazety w których możecie komentować i dyskutować pod artykułami
- według artykułu w jednej z gazet w Erepublik najlepszymi miejscami do zamieszkania z ekonomicznego punktu widzenia są Irlandia (Dublin jest najbardziej zaludnionym regionem),Zjednoczone Królestwo (UK,Londyn),Iran (Tehran) i Norwegia (Norway,z tym że wiele regionów jest słabo zasiedlone,nie mają nawet "wojewody",Oslo i Bergen to najbardziej zaludnione), kolejność przypadkowa
W razie czego mój nick:Numriel.
ps. Agat ciołku,pisze się Erepublik a nie Erepublic