Zanzi napisał(a):
embe napisał(a):
reszta polskich gildii dla dobrego smaku powinna unikac ruscorpow bo widac ze chlopaki poza farma golda maja tez podobne jak w realu imperialne nastawienie.
a kilka dni wczesniej ten sam embe pisal:
embe napisał(a):
RusCorp akurat jest najmniej wrogo nastawiony, mimo ze od pierszego dnia lejemy ich wszedzie oni czesto invituja nas do party by wspolnie robic questy,
:^)
Nie ucz wiec innych polskich gildii dobrego smaku, skoro sam go nie masz.
Zwykle ciezko mnie wprawic w taki nastroj ...brawo Zanzi...a teraz wyobraz sobie ile w ciagu kilku dni moze sie zmienic. A teraz dodaj do tego, ze to poczatek gry. Noo...myslenie nie boli.
@Kon poczulem sie urazony taka generalizacja. Ok. 1/4 gildi nie jest z lapanki, tylko przeszla z WoW i sa to naprawde wartosciowi ludzie. "Lapanka" ma srednia wieku kolo 25 lat. Wiem, ze to nie jest wyznacznik poziomu kultury, ale jest duzo wieksza szansa, ze bedzie lepiej niz gorzej.
Kilka osob zostalo wyrzuconych, kilka odeszlo.
Komunikacja, organizacja to nie jest latwa sprawa w duzej gildi.
Mam nadzieje, ze zanim znowu zaczniesz jechac po wszystkich memberach WarCry postarasz sie obiektywnie spojrzec na cala sytuacje.
Jezeli grasz w gildi podobnej wielkosciowo do naszej, ktora powstala w AoC i nie rekrutowala otwarcie...pochwal sie. Jezeli nie, daj nam miesiac dwa od startu zebysmy mogli dobic 80tki i poukladac to wszystko, zanim zaczniesz obrazac mnie i innych na tym forum, takimi postami.
@Mendol
No prosze. Szacuneczek za pierwszego posta na tej stronie.