Cytuj:
a. nie kazdy wybral klase ktora nadaje sie do grindowania przez 20 leveli
Kazda klasa jest dobra do lvl, a klasy aoe to pewnie chodzi o ToS-a, ktory wlasnie dostal nerfa aoe i ciesze sie mimo ze nim gram.
Grind nie jest obowiazkiem jesli rozsadnie questujesz, warto zawsze podczas questow czyscic wszytsko co jest na drodze, a wtedy zapewniam cie ze czysty grind zostanie ci tylko w Keshata gdzie i tak gra sie w raidach bo nawet party nie da rady sobie tam.
Cytuj:
b. nie kazdy ma czas/checi tak jak ty siedziec 18h/7 i grindowac levele, zeby dojsc do 80.
Nie mam czasu na duzo gry ale 80lvl zrobilem szybciej niz w WoW, przesada kolejny raz z tym grindem.
Cytuj:
z tego co czytalem na forum oficjalnym to nie bardzo wiem co mozna robic na lvl 80 poza farma surowcow do craftu i farmowaniem kilku tych samych instancji.
Tez mi sie nudzi, jednak ja mam duzo roboty w organizowaniu gildii, wiec nie jest zle, a co mozna robic, co trzy dni masz "siege", za dwa tygodnie ruszaja juz prawdziwe siege, moze frama pvp, moze crafting i zarabianie golda, nie ma pojecia, moze ktos lubi pve i zbieranie epaxow, a moze wlasnie najciekawsze ostatnio to raidy w Keshata ochraniajace nasze niskie lvl i naprawde miodne outdoor pve ?
Cytuj:
dla mnie w tej chwili ta gra jest nudna, przeznaczona do solowania i grindowania jak koreanskie produkcje.
sorry ale nie po to place zeby bezmyslnie zabijac 500 tych samych mobow.
Brak ci poprostu gildii, gry w party, jakiegos celu, normalne to jest.
Cytuj:
polityka w aoc. znaczy formowanie alliancu na /ooc przeciwko ruscorpowi?heh
Tez, prawdopodobnie na serwerze beda trzy silne Kingshipy, zobaczymy w lipcu jak to bedzie wygladalo ale jest naprawde juz ciekawie od strony dyplomacji.