Ehh tak siedze i sie zastanawiam, dlaczego nie powstaje kompletnie nic ciekawego z pozycji SF/Cyber Punk... Jedynym MMO jaki w tej chwili istnieje (jeszcze) jest Neocron, jednak chyba po malutku umiera z winy tworcow... Po pierwsze beznadziejny systemy oplat, a po drugie kompletny brak reklamy, spowodowalo to, ze jedyny(?) na rynku Cyber Punk MMO odchodzi w zapomnienie... Pamietam jak zagrywalem sie godzinami w NC za czasow jedynki i chcialbym wrocic do gry, w ktorej mozna poczuc zycie na krawedzi....
Obszukalem najwieksze strony/fora o tematyce mmo i co? gowno znalazlem... kompletnie 0 gier istenijacych/w produkcji, ktore by stricte pasowaly do klimatow Cyber Punka... Jest w produkcji pare gier post-apo, jednak to troche inne klimaty...
Moze ktos wie cos wiecej, czego ja nie wiem?
Rzygam juz tymi wszystkimi tlustymi krasnalami, gejowskimi elfami, blyszczacymi sie na dupie pancerzami... Chce poczuc brud, kurz, mrok... Chce poczuc zapach palonego prochu i smak syntetycznego jedzenia...
Kazdy kto zna klimat Cyber Punka wie o czym mowie...
Czy ktos jest w stanie podac mi jakis tytul, ktory istnieje, badz dopiero nadchodzi? Moge placic za gre i 200zl na miecha, tylko niech spelni moje oczekiwania... Chce poczuc klimat ciaglej walki i ucieczki...
Oprocz tego...
Jakis ciekawy system lootu w pvp - full loot, albo jak w niektorych grach losowo wypadajacy itemek... Niech ktos liczy sie z tym, ze mozna duzo stracic...
Crafting... -> nie trzeba chyba dodawac, ze dobry crafting to smaczek w kazdej grze
Klimat ... tak jak opisywalem wyzej...
Need help ludziska
PS. Nie piszcie Anarchy Online, bo z tego taki cyber punk mmo jak z Diablo RPG
-Tabula Rasa to tez nie klimaty CP
EDIT:
A jakby do tego wszystkiego walka byla podobna do tej z neocrona to juz w ogole bylbym w niebie....
- tak to tylko w erze?