Dae napisał(a):
Niedawno odpaliłem betę WHO, o grafice oraz animacji postaci nie ma się co rozpisywać bo jej nie ma tak naprawdę... Ale tu byłbym spokojny bo na pewno to zmienią , anyway już od pierwszej chwili gdy zalogowałem się na postać , poczułem to coś i po prostu optimizm mnie rozpiera jeśli chodzi o WHO do fanboy-ia jakim jest Mendol mi daleko ale liczę , że pobawię się w WHO przez długie lata:)
Co do klas to widać, że taki Chosen czy Black Ork nie różnia się zbytnio obiema kalsami gra się podobnie napewno jeśli chodzi o mechanike PvE o PvP nie da się dużo powiedzieć pewnie drobne różnice będą ale imo małe, tak więc balans myślę, że jako taki będzie w dniu premiery. Cieszy mnie, że cap lvla to 40 nie ma co przesadzać imo, tak jak np w AoC nie wiem po co w conanie jest 80 lvl jak nowe skile dostaje raz na 5 lvli! No nic pozostaje czekać i mieć nadzieje, że doświadczenie Mytchic oraz kasa EA w połączniu dadza grę MMO wszechczasów:)
Ale dostajesz Feat pointsy. Poza tym osobiście wolę 2 razy częściej LvLować. Pracy nabicie 80 lvela w Conanie pewnie kosztować będzie tyle samo co nabicie 40lvla w WHO. W Conanie godzinka - półtorej robienia questów to lvl. Godzina - półtorej to max jaki może poświęcić na grę dorosła osoba z rodziną, pracą etc.