Razoth napisał(a):
Gdyby w Diablo 3 dali areny i zamiast chata - miasto gdzie mogliby się spotykać gracze, coś na kształt Guild Wars, to gra oferowałaby nie mniej niż to co oferuje content w WoW. ;)
A tak na poważnie - Diablo 3 zależnie od tego jak dobrą grą będzie - ma szanse odciągnąć od WoW'a dosyć sporą liczbę graczy. Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie o opustoszeniu serwerów WoW'a po premierze D3 jest no, ujmując to delikatnie - dosyć nieprzemyślane. ;)
Gowno gowno gowno.
Po pierwsze wow ma najbardziej dopracowany content ze wszystkich dostepnych na rynku sensownych mmo -_-
Diablo z arenami.. Swietnie ;p
Jak znam zycie to pvp bedzie ssalo dupe znowu - w koncu nikt robiac diablo sie na to nie nastawia (nijak to sie ma z opcja polowania na przypadkowych ludzi po lasach).
Bg 40v40 vs 4v4 w diablo z jakimis popieprzonymi zasadami typu NO POTS! NO POTS NAAAAAB! AAAAYYRGAH!
itd itd.
Nie mowiac o tym ze content w diablo = farmowanie ostatniego bossa - ROFL.
Zastanow sie chwile czlowieku ;D
Po drugie to ze diablo odciagnie od wowa graczy to nie znaczy ze odciagnie ich na dlugo -_-
Wiekszosc popyka chwile i wroci do mmoga.
Nie wiem jak dlugo mozna mlocic w hack n' slash ale napewno nie tak dlugo jak w mmoga ;o
ps: odezwal sie spec od sprzedazy i marketingu gier komputerowych faken;>
Faktycznie, moze frajerzy z blizza kiedys dostrzega swoj blad i nie wypuszcza diablo 3 bo przypadkiem im to zabierze pare tysiecy graczy z wowa ;D
I serwery beda OPUSTOSZALE! TAK! TAK! ;D
Ja np wiem ze sobie przejde diablo 3 raz czy dwa, pogram duele z kumplami i odinstaluje ;o