Trzeba będzie troszeczkę prościej to napisać:
Cytuj:
Dobra a teraz serio,czemu PP to nie jest dobra postac i sobie nia nie pogram? Tak mi sie cos chyba obilo o uszy ze PP jest calkiem niezly
odpowiedź:
Cytuj:
pp nie bo potrzebuje z 5min na zbuffowanie calego party
pytanie:
Cytuj:
I to 5 min na zbuffowanie party jest az taka przeszkoda?Kurde podoba mi sie PP i naprawde to az tak przeszkadza?
odpowiedź:
tak - ponieważ sugerowany tutaj WC wrzuca buffy raz na wszystkich, a myślę, że żadne party nie będzie miało ochoty czekać, aż wrzucisz na każdego z osobna cośtam. Dlatego też:
Cytuj:
PP/SE to sa buffpety i nic więcej, tych klas sie nie robi już jako maina.
bo po prostu zanim dojdziesz do suba przy braku zainteresowania innych tobą oraz faktu, że pp sam nic nie bije (przynajmniej po 50 - WC dasz rade sam bić dalej) to się przekręcisz.
Sugestia:
Cytuj:
Lepiej zrob buffera a kaske zarob na rynku. Szybciej expisz=szybciej dochodzisz do spotów/questów które sa b dochodowe. No i chyba najważniejsze == wszystkie dropy sa twoje ==
Napisał, bo nie określiłeś jasno czy chcesz walczyć, czy buffować. Sorc jest dobry, ale jeśli znasz tą postać, bo w innym przypadku będziesz po prostu siedział i czekał na mp...
Co do wspomnianych duali - nie masz kasy i dopiero zaczynasz grę to nie wiem po co się w takie rzeczy ryjesz - bierz taką broń, jaka jest do danej klasy potrzebna a nie kupiłeś dwa badyle bo to wygląda nieźle. Może i wygląda ale nie znaczy to że zawsze działa, szczególnie gdy buffujesz lub walczysz postacią nie posiadającą ŻADNYCH zdolności w tym kierunku - tracisz w ten sposób czas i $.