artt napisał(a):
Na dzień dzisiejszy jeśli miałbym stawiać na jednej szali grafika postaci + animacja to zdecydowanie L2>AoC>>V:SoH. Niestety jestem z tych dla których wymagania od gry rosną z wiekiem i jak dla mnie Vanguard nie jest grą która przyciągneła by mnie na dłużej :/. Miała by na to wielką szansę ale nie na tym silniku niestety.
LOL, Jesli dla Ciebie grafika>> grywalnosc no to fakt moze pograj w jakies singielki, latwiejsze, stabilniejsze, bez lagow w ogole cacko
Co mi po pieknej grafice AoCa (z przymruzeniem oka bo niektore obiekty to zalamka) skoro ta gra chocby w PvE nie oferuje nic, nawet contentu po 60lvl brakuje, jedynie system PvP jako taki tam jest no i oslawione Siege, ktore nie dokonca dziala jak zapowiadali. Osobiscie uwazam ze grafika w VG jest fajna, moze jak to Kondrador zauwazyl troche czasami plastellinowa, ale content przynajmniej PvE jest w najwyzszym stopniu, jest jedna moze zona rajdowa, ale jaka wielka, o poziomie trudnosci nie wspomne, nawet Naxxramas z WoW sie chowa
a w niedalekiej przyszlosci po wyjsciu GU6 ma byc nowa zona rajdowa, tak tez choc pod PvE gra jest niezla. Reasumujac, nie chce wychodzic tu na jakiegos obronce of Vanguard, ale ta gra ma cos, co przykuwa na pewien czas i to jest istota tego, ze dana osoba w to gra
Nikt nikogo przeciez nie zmusza do gry, kazdy gra w to co chce i lubi
Let it be ...
Tobi - nie canceluj tylko zrob full scan, po tym zacznie dalej sciagac i juz bez przerwy
ps. Aby do WHO