Piszpan napisał(a):
Poziom za bardzo sie boi ze by mu zbanowali maina z tonami adena i stuffu zeby botowac. Jedynie chyba kiedys uzwal walkera jka kazdy do ustawienia shopu.
Poziomka napisał(a):
e nie nie uzywalem chyba nawet do stawiania sklepu..
z tego co pamietam mialem od ethana czy od kogos a moze od karola na propheta do buffowania, ale to bylo chyba ze 3 lata temu.
i faktycznie nie uzywalem na mainie z opisanego wyzej powodu, noszac kilka b w inv i w wh, troche glupio wpasc na botowaniu:)
Taa.....
Posted: 05 Sep 2006
Poziomka napisał(a):
Dobra wroce na chwile do problemu z 'czarna lista'
jezeli ustawilem log out kiedy widzi jakiegos playera z czarnej listy to piszczy +wylogowuje sie +pisze jakiego playera na jakim dystansie zlapal'
a jezeli odznaczylem wylogowywanie sie, to mi tylko piszczy..
Skad mam wiedziec kogo wykryl
?
jezeli mam 20-30 na czranej liscie nie bede przeciez sprawdzal po koleji...
co zle robie :>?
mam wersje 10.0.7 full
Poziomka napisał(a):
Cholerka troszke namieszalem wiec moze jakos postaram sie objasnic
Na poczatku mialem zaznaczone w other Players name (i tam mialem wpisane imiona graczy ktorych nie lubie )
+ mialem zaznaczone w zakladce Other player "Found player" - Other player name (pod spodem mialem opcje relogin) i wtedy piszczalo +wywalalo komunikat w system ze znalazl np Kowalksiego w odleglosci 2100.
Kiedy wywalilem graczy z other player list i zostawilem sama Black list ..
piszczy,wykrywa jakiegos playera (ale nie pokazuje kogo i jaka odleglosc)
przegladalem wszystkie zakladki..i dupa
jakis ciemny jestem chyba
No ale przecież wszyscy wiemy jak jest niebezpiecznie w miastach. Zwłaszcza w Giran. Siedziec tak na dupie na rynku ze sprzętem wartym setki milionów bez żadnego zabezpiecznia przed wrogami to istne szaleństwo. Logout to podstawa w handlowaniu.