Kard napisał(a):
takie same zlodziejstwo jak botowanie , a dla mnie mniejsze, bo przynajmniej mi nie przeszkadzaja, a NCsoft nie szanuje mnie, wiec nie widze powodu by szanowac ich,
Botując nikogo nie okradasz (przy czym, zaznaczam jeszcze raz że wcale nie znaczy że botować można). Grając na privach tak i owszem. To, że NCsoft nie szanuje "ciebie" (ciekawe jak do takiego wniosku doszedłeś skoro jak rozumiem, nie opłacasz abonamentu za ich usługi) nie jest wytłumaczeniem do tego, żeby być złodziejem.
Poza tym to jest gra / rozrywka - nikt nie nikogo nie zmusza do kożystania z niej. Nie podoba Ci się NC nie graj w ich gry - proste.
Kard napisał(a):
ale dla ciebie privy i boty to dwie rozne historie lol
Bo są - jeśli jesteś tak opóźniony, żeby tego nie rozróżniać to przykro mi tylko z tego powodu.
Privy i boty nie są związane ze sobą w żaden sposób. A może chcesz powiedzieć, że na pirackich serwerach ludzie nie używają botów?
Kard napisał(a):
napisalem w tym temacie, bo rozsmieszylo mnie to wielkie obrazenie na privy ludzi, ktorzy botujac niszcza gre na oficjalu i tyle
"Obrażanie na privy" też mi dobre. Pomyśl może zanim coś napiszesz.
Grasz na privach = kradniesz = jesteś złodziejem. Nie wiem napisać wielkimi literami może żeby było lepiej przysfajalne. Jak już zauważyłeś to forum o oficjalnych serwerach więc łąskawie zabierz stąd swoje 4 litery. Ale fajnie, że wpadłeś podzielić się przemyśleniami... chociaż może i nie.
Cytuj:
Fajnie, tylko nie zawsze prawo, jest wyznacznikiem tego co jest hmm właściwe
A więc złodziejstwo jest Twoim zdaniem właściwe?