Bloodleaf napisał(a):
lookazz napisał(a):
desh, gdybys mial teraz wybrac jednego, to kogo bys bral?
Wiem że pytanie do Desha ale jako że też gram/grałem drutem/warkiem jako tank w end game , powiem wprost że drutka ze względu na elastyczność klasy jako całości.
dokładnie tak samo odpowiadam. jestem szanowanym tankiem, super dpsowym offtankiem, maszyną do farmienia mobów, dzieki instant epic mountowi maszyną do farmy ore/gas, a jak mi się kiedyś znudzi to moge być resto super healerem albo resto arena.
wiem że druid ma wiele ograniczeń, ale zdecydowanie planuje trzymać się tej jednej klasy, bo imo alty tylko osłabiają skilla u gracza i gear u main postaci a na dłuższą mete wcale nie zwiekszają funu.
pierwszy raz od lutego 2005 tankowanie nie kojarzy mi się z brakiem kasy - kasy mam w huj, farma na mobach 5k zajęła mi 4 dni po pracy - tak na przykład
od kiedy badge są z rajdów nie chodze do 5tek w pugach i jestem usmiechnietym tankiem, jak nie rajduje to grinduje coś tam jako inżynier i kasa leci.
dzisiaj sprzedałem 100 maszynek do robienia strzał. (100maszynek x 200strzał x 5charges = 100000 strzał) 100x10g=1000g czyli z 500g na czysto
zajęło godzine, jeden wziął 30, inny 20 itd