odnosnie animacji to zadam pytanie entuzjastom ich wykonania iloma klasami grali? moze to kwestia tego
dzisiaj posiedzialem sobie chwile na becie i potestowalem wiele klas i doszedlem do wniosku ze owszem niektore sa znosne da sie wczuc
tomugeen napisał(a):
Moze sie przyzwyczailem, ale 'feeling' w sterowaniu jest - zeby porownac z 2 grami - lepszy niz w AoC, gorszy niz w WoW. Wystarczajacy.
a tego "feeling" brakuje mi zupelnie w Black Orku co mnie strasznie wnerwia z racji tego ze nim mam zamiar grac
odnosnie AoC tez sie nie zgodze
raczej na poziomie LotRO
zaboleq napisał(a):
W ogóle ludzie którzy nie grali w bete po patchu 3.3 powinni sie w tym topiku nie wypowiadać ...Zal.pl po prostu ze ludzie whinuja bo lubia gry wowlike a war taki nie jest .Ja licze na to ze premierowy klient bedzie chciazby ciut lepszy niz ten ktory jest aktualnie .War nie jest dla ludzi ktorzy skupiaja sie na graniu PvE - chcesz grac PvE to idz farmic bossow w BT lub SP .Wkurwia te ze ludzie spodziewaja sie ze WAR w dniu premiery bedzie taki jak wow po roku ...Po prostu wrazenie takie jakby sie z dziecmi neo gadalo .Nie podoba wam sie war to nie wylewajcie załow w tym topiku tylko piszcie meile to mythica:)
ale ludzie nie musza grac aby zauwazyc dretwa animacje
+ dodadza sobie opinie innych co graja i moga sobie zdac sprawe jak wyglada sytuacja w WAR
Odnosnie WoW - jest to gra swietnie zrobiona - oczywiscie target odmienny - i pod pewnymi wzgledami moze sluzyc za przyklad jak robic gry mmo - a pod pewnymi jak ich nie robic
a rozdzielanie PvE od PvP pod wzgledem animacji nie ma sensu
i dziwie sie ze bronicie tak zajadle aspektu gry ktora jest ewidentnie spartolona i bronicie Mythica jakby tam pracowal ktos z Waszych bliskich
edit:
Mendol napisał(a):
o to zeby cie zniechecic do kupna?
im mniej takich jak ty, tym latwiej bedzie wybrac serwer.
chociaz z drugiej strony jesli bedziesz gral po stronie dest to w sumie z checia cie spotkam na open pvp serwerze.
ale Mendol gdyby grali tylko ludzie tacy jak Ty to dodatki WAR mialby co 10 lat i abonament po 50 euro x)